Alkeemia taroskoop 2022

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
"Loe, millised muutused ootavad Sinu tähemärki ees tervise, külluse ja armastuse teemal. Rikkalik ülevaade igale tähemärgile ilmub lugejate soovil juba teist korda.

2022. aastal jätkuvad juba alanud muutused. Aina enam saab selgeks, et igaüks on oluline ja kõigil on oma roll selles, kuhu me inimkonnana liigume. Kõik sõltub otsustest, mida igaüks teeb, ning sellest, millist vastutust ollakse nõus võtma nii iseenda elu, kogukonna kui kogu koduplaneedi heaolu eest.

Inimeste vahel suureneb lõhenemine ning oma ideede ja veendumuste nimel ollakse nõus võitlema. Tekib vastandumist ja kaugenemist ning samas teiselt poolt tekivad mõttekaaslaste vahel tugevad sidemed. Väga oluliseks saab vabaduse küsimus. Soovitakse piirangutest lahti saada ning mitte liigselt alluda süsteemile, millesse ei usuta. Uskumused on aga erinevad ning see, mis ühe jaoks on vabadus, on teise jaoks hoopis vabaduse kärpimine. Jõuliselt joonistuvad välja erinevad huvigrupid ja tekivad mõttekaaslaste ühendused.

Väga paljud pöörduvad tagasi looduse ja maaelu poole. Ühendus kõige ehedaga toidab ja ravib. Aina enam kogub populaarsust ökondus, kogukonnaelu ja tagasipöördumine oma juurte juurde. Soovitakse tempot aeglustada ning kogeda rohkem ehedat ja tõelist elu.

Põnevat ja külluslikku aastat!



Katrin Oidra on tarokaartidega tegelenud veerandsada aastat. Alkeemia.ee lugejate lemmikuks on saanud nii nädala, kuu kui ka aasta taroskoop.

2013. aastal sai portaalist Alkeemia.ee alguse tänaseks ülipopulaarne taroskoop, mis jõuab kuus 350 000 portaali lugejani ja 55 000 Facebooki jälgijani. Alkeemia.ee toimetaja ja tarokaartide asjatundja Katrin Oidra hakkas lugejatega jagama, mida näitavad tarokaardid igale tähemärgile. Tarokaartide ja horoskoobi ühendusest sündiski taroskoop."
Товар распродан!