IDEE 3/2015

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Muusika mu kõrvadele!

Mis on meie kõigi jaoks üks keerulisemaid küsimusi? Aga loomulikult: mis on su lemmiklugu või milline muusikapala sind enim inspireerib? Katsu vaid leida paljude seast just see õige ja teistest esile tõsta. Tundub justkui ebaaus ja ebaõiglane valida vaid üks nendest kümnetest lugudest, mis siin ja seal aeg-ajalt omamoodi tähenduse on saanud. Ometi on igal inimesel, kes loob, olemas mõni muusikapala, mis teda midagi tehes on inspireerinud ja talle just selle konkreetse idee andnud.
Muusika ja arhitektuur on omavahel väga tihedas seoses, sest kord loob ruum muusika ja vahel jälle muusika ruumi. Nii võivad need kaks matemaatilist kultuurinähtust teineteisega lõputult mängida.
Seekordne IDEE vaatleb, seob ja annab edasi muusika ja ruumi kooskõla ning miks mitte ka ebakõla. Rõhume siinkohal suvele, festivalidele ning toome lugejani ilusad interjöörid ja eksterjöörid, mis on seotud muusika või selle loomisega. Lisaks põikame pisut kaugematesse paikadesse, kui seda on ainult meie oma kodukant.
Suvine IDEE inspireerib ja intrigeerib ning teeb oma seekordse numbriga omamoodi kummarduse tänavusele muusika-aastale. Kuulake muusikat ja nautige seda enda ümber!
Товар распродан!