Ime!

Kaheksa isiklikku lugu seitsmest erilisest paigast
0 из 5
Оценить
Товар распродан!
KRISTER KIVI on ajakirjanik, luuletaja, reisikirjanik. „Eesti Ekspressi“ ajakirjanikuna on ta üllatanud lehelugejaid põnevate reportaažide, avastamata faktide ja kaasakiskuvate analüüsidega. Mõne aasta eest üllatas ta kirjandusüldsust küpse luulekoguga „Tulles lähemale“ (2005). Avaldades reisiraamatu „Eesti Maja“ (2007) üllatas ta uudse vaatega reisimisele ja väliseestlusele. Ja nüüd seisab ees uus üllatus – nagu mustkunstnik tõmbab Krister Kivi kübarast välja seitse kaasaegset maailmaimet.

„Idee kõik uued maailmaimed läbi sõita tekkis nii nagu ideed sageli tekivad – iseenesest,“ tunnistab Kivi raamatu sissejuhatuses. “Ma ei oska põhjendada, mis mind neid vaatama kisub, kuid ilmselt on põhjus asjaolus, et elus endas on imesid ju imevähe. Niipalju kui ma meenutada suudan, pole minuga juhtunud midagi imelist juba viimased kümme aastat. Sellises olukorras tuleb imed ise üles otsida, sest Eestis neid pole, kui muidugi mitte võtta arvesse Munamäge ja Vabadusekella.“

Lugeja ees avanevad nüüd Hiina müür, Petra kaljulinn Jordaanias, Kristuse kuju Brasiilias, Machu Picchu Peruus, maiade kuulsaim linn Chichen Itza Mehhikos, Colosseum Itaalias ja Taj Mahal Indias.
Товар распродан!