Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Raamatu autor, aastaid Eestis elanud prantslanna, näitab, et ka piiratud eelarvega saab toituda maitsvalt ja tervislikult. Siin perele toitu valmistanuna oskab ta hinnata meie kohalikku toorainet ja võimalusi, julgustades kõike ise tegema.

Suppe saab keeta kõigest: kõrvitsast, tomatist, sibulast, läätsedest, ubadest, hernestest, isegi hapuoblikatest.Autor eelistab keeta puljongid ise, kuigi asja ajavad ära ka poes müüdavad kuubikud ja segud. Köögiviljade, liha ja muu keetmisel jäta kasulikest ainetest tulvil keeduleem alles, et kasutada see puljongiks. Kuivanud leivatooteid kasuta riivsaia ja bruschetta’de tegemiseks või rösti väikesed kuubikud koos küüslauguga suppidele lisamiseks. Supid teeb toekamaks omatehtud pirukas. Eelroaks on aga lisaks erinevate kastmetega salatitele hea valik ka pasteedid ja tarrendid.
Товар распродан!