Küpsetuskunst

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Raamat on mõeldud lugejatele, kes tunnevad huvi küpsetamise vastu. Seda raamatut võib kasutada ka pagar-kondiitrite väljaõppeks.
Raamatus kasutatud materjal on kogutud õppimise, töötamise ja õpetamise käigus.
Raamatu sisu on jagatud kolme ossa:
1. tooraineõpetus, kus on käsitletud pagari- ja kondiitritoodete valmistamisel kasutatavaid tooraineid nende kasutamise vajadust, omadusi, ettevalmistust ja säilitamist;
2. pagaritoodete tehnoloogia, kus materjal on üles ehitatud tehnoloogiliste protsesside kulgemise järjekorras, alustades taigna valmistamise põhiprotsessidest ja tingimustest, edasisest taigna töötlemisest, toodete hoidmisest ning kvaliteedi kontrollist. Selle osa lõpus käsitletakse eri raskusega nisutaignaid, täidiseid ja pirukaid, mis on mõeldud eelkõige koduseks küpsetamiseks;
3. kondiitritoodete tehnoloogia materjal on jagatud kaheks: esmalt käsitletakse pooltooteid ja seejärel valmistooteid. Kirjeldatud on ka tänapäeval ettevõtetes kasutatavaid erinevaid pulbreid, konservante.
Товар распродан!