Maailma usundid

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
21. sajandi keerukas maailmas mõistetakse üha enam religioonide ja uskumuste tähendust. Selle mõistmisega on kaasnenud vajadus usaldusväärse ja kättesaadava teabe järele. Religioonide tähendus ei piirdu mitte üksnes sellega, et nad on olnud kogu ajaloo vältel üks tsivilisatsioonide nurgakivisid, vaid nad on mõjutanud otseselt ka tänapäeva rahvusvahelisi suhteid ja olulisi maailma sündmusi.



Raamat koosneb mitmesuguste usundite põhjalikest ülevaadetest, alates esiajaloolistest uskumustest ja lõpetades 21. sajandi usuliikumistega. Autorid on oma eriala rahvusvaheliselt tunnustatud asjatundjad. Teksti elavdamiseks on raamatus rohkesti illustratsioone, kaarte ja diagramme.



Kuigi religioone käsitlevad peatükid ei ole oma ülesehituselt ühesugused, sest erinevatel religioonidel on erinevad rõhuasetused, on igas peatükis järgmised peamised alajaotused:

1) ajalooline ülevaade,

2) pühad tekstid,

3) olulisimad uskumused,

4) usutavad ja -pühad,

5) pere ja ühiskond ning

6) vaadeldav usund tänapäeva maailmas.



See raamat sobib eriti õpetajatele ja üliõpilastele, aga ka professionaalidele, kes vajavad selget, täpset ning kokkuvõtlikku ülevaadet maailma peamistest religioonidest.
Товар распродан!