Mälumängudoomino

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Kumb oli vahva sõdur Švejki eesnimi – Josef või Lukaš? Kas kägu on rändlind? Mis on Eesti külmapealinn?



Seda kõike ja veel palju muudki põnevat saab teada uuest vahvast lauamängust “Mälumängudoomino”. Nagu nimigi reedab, ühendab mäng endas kõigile lapsepõlvest tuttava doomino ja mälumängu. Tavaliste täpikeste või piltidega doominokivide asemel on selles mängus temaatilised doominokaardid ja neile vastavate teemavaldkondade küsimustega mälumängukaardid.



Mälumängus on 1000 küsimust 10 teemal: ajalugu, inimesed, loodus, geograafia, teadus, meelelahutus, sport, Eesti, kultuur, varia. Küsimused on koostanud mälumänguspetsialist ja ajalooõpetaja Tiit Naarits.



“Mälumängudoomino” sobib mängimiseks pereringis, sõpradega, töökaaslastega, pidudel jm. Mängijad saavad põnevatele küsimustele vastates end ja kaaslasi proovile panna ning lisaks koguda rohkesti uusi teadmisi.



Mäng on ideaalne jõulukink kõigile, kellele meeldib mõelda ja targemaks saada, kinkida sobib “Mälumängudoominot” nii pereliikmetele kui ka sõpradele. Kindlasti meeldib mäng kõigile, kes on seni olnud vaimustunud näiteks “Eesti mälumängust” ja “Aliasest”.
ВНИМАНИЕ! Ei sobi alla 3-aastastele lastele. Sisaldab pisidetaile. Lämbumisoht!
Товар распродан!