Praktiline kulinaaria

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Mitu põlvkonda kokkasid on välja kujundanud kulinaaria kullafondi, milles peab orienteeruma iga endast lugu pidav restoranikokk. Need retseptid pärinevad eri maade köökidest ning on omakorda inspireerinud looma uusi retsepte. Muutub ju kokakunst pidevalt, kasutusele võetakse üha uusi toidutegemise viise ja võtteid, tooraineid, seadmeid ning töövahendeid. Muutuvad ka klientide vajadused ja soovid, kaovad vanad ja tekivad uued toidutrendid.
Sellesse õpikusse on koondatud nii klassikalise kulinaaria kullafondi kuuluvad kui ka moeroogade ning Eesti traditsioonilise köögi professionaalsed retseptid. Suurt tähelepanu on pööratud koka töös olulistele teadmistele töövahenditest ja -võtetest, töökorraldusest, ohutusest ja esmaabist ning tootearendusest.
„Praktiline kulinaaria” on toitlustusala õppijaile abiks toiduvalmistamise praktiliste oskuste arendamisel ning töötavatele kokkadele meisterlikkuse lihvimisel ja tootearendusel.
„Praktilise kulinaaria” õpikut on soovitav kasutada koos kirjastuse Argo „Kulinaaria” õpikuga.
Товар распродан!