Psüühiline enesekaitse

0 из 5
Оценить
Доставка 7-14 рабочих дней
21,80 €
Обычная цена: 22,95 €
Наличие в магазинах
Fortune vaatleb raskesti hoomatavate psüühiliste elementide rolli vaimsete häirete väljakujunemisel, ning mis veel tähtsam, kirjeldab psüühilise rünnaku meetodeid, motiive ja füüsilisi aspekte ning seda, kuidas rünnaku energiast jagu saada. See on New Age’i klassikavaramusse kuuluv raamat.

Langenud võimsa psüühilise ründe ohvriks, kirjutas Dion Fortune saadud kogemuste põhjal käesoleva üksikasjaliku juhendi enda kaitsmiseks paranormaalsete rünnakute eest. Kuid seda mitte ilma ohutunnetuseta, mida ta raamatu eessõnas väljendab:

On väga raske jagada praktilist teavet psüühilise enesekaitse meetodite kohta, andmata samal ajal praktilist infot psüühilise rünnaku meetoditest. Sellel, miks pühendatud on hoidnud oma saladusi seitsme luku taga, on oma põhjus... Ehk on kätte jõudnud aeg avameelseteks kõnelusteks.

DION FORTUNE on üks silmapaistvamaid Lääne müsteeriumitraditsiooni õpetajaid ning Seesmise Valguse ühingu (Society of Inner Light) asutaja. Fortune suri 1946. aastal, jättes endast maha ulatuslikud uurimustööd okultismi vallas arvukate klassikaliste teoste näol, nende seas „What is Occultism?“ („Mis on okultism?“), „The Mystical Qabalah“ („Müstiline kabala“), „Aspects of Occultism“ („Okultismi aspektid“), „Glastonbury – Avalon of the Heart“ („Glastonbury: Südame Avalon“) ja mitmeid teisi töid.

Доставка 7-14 рабочих дней
21,80 €
Обычная цена: 22,95 €
Наличие в магазинах