Pulmad

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Tähtis filmiprodutsent Simon Steinberg ja auhinnatud telesarja autor Blaire Scott on hoidnud oma abielu Hollywoodi klišeid trotsides aastakümneid koos. Nende kolm last – tõusev teismeline modell Samantha, meditsiinitudeng Scott ja meelelahutusjurist Allegra – on edukad ja õnnelikud inimesed, ent neid ootavad väljakutsed.
Kahekümne üheksa aastane Allegra Steinberg on staaride advokaadina harjunud oma kuulsatele klientidele nende segases töö- ja armuelus toeks olema, filmilepingute sõlmimiseks läbirääkimisi pidama ning päeval ja öösel telefonikõnesid vastu võtma. Karjääri kõrvalt jääb Allegral aga väga vähe aega isikliku elu jaoks, kuni juhuslik kohtumine New Yorgi kirjanikuga pöörab tema elu pea peale. Ning äkitselt leiab ta end pulmi kavandamast.
Pulmakorralduste kaos, üllatuslikud teadaanded ning aina kasvav ärevus toovad igaühes välja parima ja halvima. Sellal kui Steinbergide pere kõik põlvkonnad heitlevad murtud lubaduste ja uute lootustega, ilmneb Allegra pulmade tegelik tähendus. Pruudile on pulmad sild tema mineviku ja tuleviku vahel. Tema vanematele aga meeldetuletus neid kõiki ühendavatest sidemetest.
Товар распродан!