Steve Jobs

0 из 5
Оценить
Доставка 7 рабочих дней
25,60 €
Обычная цена: 26,95 €
Наличие в магазинах
Teie ees on Steve Jobsi eksklusiiv-
elulugu autorilt, kelle sulest pärinevad
Benjamin Franklini ja Albert Einsteini suure lugejamenuga biograafiad.

Võttes aluseks enam kui nelikümmend intervjuud, mis tehtud Steve Jobsiga kahe aasta jooksul – lisaks üle saja usutluse pereliikmete, sõprade, vaenlaste, võistlejate ja töökaaslastega –, on Walter Isaacson pannud paberile haarava jutustuse loova ettevõtja käänulisest eluteest; kõrvetavalt eredast isiksusest, kelle täiuseiha ja raevukas edasitung tekitasid pöörde kuues tööstusharus: personaal- ja tahvelarvutite, animatsiooni, muusika, telefonide ning e-kirjastamise vallas.
Ajal, mil Ameerika otsib võimalusi püsida uuenduste esirinnas, kõrgub Jobs leidlikkuse ja kujutluste elluviimise ülima võrdkujuna. Ta teadis, et parim viis luua 21. sajandil väärtust on ühendada loovus ja tehnoloogia. Tema rajatud ettevõttes põimus fantaasia-lend insenertehnika tippsaavutustega.
Ehkki Jobs aitas selle raamatu koostamisele kaasa, ei taotlenud ta kontrolli kirjapandu üle ega isegi õigust tekst enne avaldamist läbi lugeda. Tabuks ei kuulutanud ta ühtegi teemat. Vastupidi, ta kehutas tuttavaidki kõik ausalt ära rääkima. Jobs ise kõneleb otsekoheselt – vahel jõhkragi otsekohesusega – inimestest, kellega ta koos töötas või kellega konkureeris. Sõbrad, vihamehed ja kolleegid maalivad ilustamata pildi kirgedest, perfektsionismist, kinnisideedest, kunstimeisterlikkusest, hulljulgusest ning ohjade külge klammerdumisest – kõigest, mis kujundas peategelase tööstiili ja sellest võrsunud uuenduslikke tooteid.
Ise deemoneist aetuna võis Jobs viia ümbritsevad raevu ja meeleheiteni. Kuid tema isiksus ja looming, olles vastastikku seotud just nagu Apple’i riist- ja tarkvara, moodustasid otsekui tervikuks lõimunud süsteemi. Tema lugu on õpetlik ja hoiatav, täis õppe-tunde innovatsioonist, iseloomust, juhtimisest ning väärtushinnangutest.
Доставка 7 рабочих дней
25,60 €
Обычная цена: 26,95 €
Наличие в магазинах