Täisminevik

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Leelo Tungal (sündinud 1947) on eesti kirjanik, kes on ennekõike tuntud lastekirjaniku, prosaisti ja luuletajana, kuid tegutseb ka tõlkija ja libretistina. Plaadil kõlab valik luuleloomingust.

See on üheteistkümnes CD Eesti Kirjanduse Seltsi ja Eesti Kirjandusmuuseumi koostöös teostatavast sarjast „Kirjanike hääled“. Eesmärgiga jäädvustada eestikirjanduse neidki tahke, mis jäävad kirjapandust väljapoole, ning täiendada Kultuuriloolist Arhiivi, salvestatakse Kirjandusmuuseumi helistuudios eestikirjanikke oma loomingut lugemas, sealjuures on valikud teinud autorid ise. Salvestatud materjalide põhjal annab EKS välja CD-plaadid, omanäolised autorikogumikud, mis pakuvad kuulamiselamust, äratundmisrõõmu ja ehk ka uusi avastusi.

Esimeste kogumikena jõudsid kuulajateni Indrek Hirve topeltplaat „Ahelriim“, Jaan Isotamme „Puhka rahus, Johnny B!“, Ain Kaalepi „Maiseid maastikke“, Hando Runneli „Armastusest rääkida“, Ene Mihkelsoni „Olematuse üheaegsus“, Jaan Kaplinski „Kolmes keeles“ ning Hannes Varblase „Kõikide üksilduste ajal“, Paul-Eerika Rummo „Võrk, silmad ja sõlmed“, Jüri Talvet „Eesti eleegia“ ja Viivi Luik „Pühendus“.
Товар распродан!