Tüdrukute kasvatamine

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Steve Biddulphi raamat „Poiste kasvatamine” oli ülemaailmne menuk, mis aitas vanematel oma poegi paremini mõista. Ent tänasel päeval on tüdrukud need, kes vajavad abi ja nõuandeid, kuidas jääda ellu maailmas, mis näib mürgitavat nende enesekindlust ja püüab nurjata tulevikku.
Tüdrukud peavad olema tugevad, ja sellest raamatust leiate võimalusi, kuidas kasvatada tütrest ennast ja teisi väärtustav inimene.
Te õpite tundma viit etappi tütarlaste arengus ning saate teada, kuidas juhtida oma väike tütar võimalikult ohutult ja õnnelikult täiskasvanute maailma lävele, andes talle kaasa enesekindluse, hea suhtlemisoskuse, õpihimu ja usu endasse.
Käsitlemist leiavad kõik olulised valdkonnad – kiusamine, söömishäired, oma keha tajumine, alkohol, toimetulek sotsiaalmeediaga ja rahuldustpakkuvad suhted poistega.
Selle jõulise, mõistva ja hooliva raamatu teevad eriliseks kaasahaaravad lood elust enesest, andes vanematele näpunäiteid tütarde kujundamisel ja suunamisel. See on nii üksikasjalik kasvatusjuhend kui ka kirglik üleskutse võidelda oma tütarde õnne eest.
Товар распродан!