Maikuus ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme raamatut "Mondrago. Suur katsumus", mis on kohapeal müügil soodushinnaga -10%!

 

Maikuu Lasteklubide ajakava:

 
2.05 kell 11.00 Solarise Apollos
9.05 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
9.05 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
9.05 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

 
Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Mondrago. Suur katsumus" ning DVD-d Mesilane Maia 8. osa ja Madagaskari pingviinid.

 
 


 

Solarise Apollos loeme seekord raamatut “Monrago.Suur katsumus” ja toimub põnev viktoriin. Meisterdame ja mängime lauamänge "Käsna Kallega merekarpe püüdmas" ning "Käsna Kalle Junior Bingo".

 Külla tuleb heiki Ernits, kellega koos joonistame vahvaid asju!

NB! Raamat “Montrago. Suur katsumus” on kohapeal müügil -10% soodsama hinnaga!

 


 

Pärnu Keskuse Apollos loeme raamatut “Montrago. Suur katsumus” ning korraldame kevadise viktoriini "Mis tärkab kevadel?", mille eesmärgiks on õppida tundma päikesega koos tärkavaid taimi, unest ärkavaid loomi ning loodust. Võita saab eriti lahedaid auhindu - kohal on ka alatine kollane banaan ja teised puu- ja juurviljad. Pärast rasket ajuragistamist mängime mõnusaid mänge.

 

Lasteklubis osalejatel on võimalik minna vaatama 3D multifilmi “Draakonipesa". Filmi saavad minna vaatama kõik ja hind on vastavalt hinnakirjale! Filmi aeg pannakse orjenteeruvalt lasteklubi lõppu, umbes peale kella kahte! Lasteklubis osalenud lastele on pileti ostul väike üllatus!

 

NB! Raamat “Montrago. Suur katsumus” on kohapeal müügil -10% soodsama hinnaga!

 


 

Viljandi Uku Keskuse Apollos loeme raamatut “Montrago. Suur katsumus”. Külas on Pipi ja koos meisterdame tuld sülgava draakoni ning teeme temaga võistluse. Mängime printsesside ja draakoni mängu ning joonistame raamatu põhjal muinasjutulise pildi.

 

NB! Raamat “Montrago. Suur katsumus” on kohapeal müügil -10% soodsama hinnaga! 

 


 

Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme raamatut “Montrago. Suur katsumus”, mängime lohemängu ja iga laps saab voltida endale oma draakoni. Loomulikult räägime emadest ja saabuvast emadepäevast ning meisterdame värvilistest lõngadest üllatuseks ilusa seinapildi või kaardi emale või vanaemale.

 

NB! Raamat “Montrago. Suur katsumus” on kohapeal müügil -10% soodsama hinnaga!

 


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

 

Tutvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!