Jaanuaris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume viisi, värsi ja värviraamatuga "Tõeline Muinasjutt" Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

14.01 kell 12.00 Solarise Apollo
14.01 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
14.01 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
15.01 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat + CD "Tõeline Muinasjutt", DVD Turbo ja DVD Vaprake.




Solarise Apollos tutvume Stig ja Ülle Rästa maagilise viisi, värsi ja värviraamatuga "Tõeline Muinasjutt". Laulame lastelaule ning meisterdame koos Vunderi ja Tomsoniga midagi väga põnevat!

 

 



Pärnu Keskuse Apollos tutvume koos Stig Rästaga maagiliste lastelauludega viisi, värsi ja värviraamatust "Tõeline Muinasjutt". Lisaks loeme, joonistame ja mängime lustlikke ringmänge!

 

 

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
 tutvume koos Stig Rästaga maagiliste lastelauludega viisi, värsi ja värviraamatust "Tõeline Muinasjutt".  Lisaks loeme, joonistame ja mängime lustlikke ringmänge!

 

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos tutvume Stig ja Ülle Rästa maagilise viisi, värsi ja värviraamatuga "Tõeline Muinasjutt". Meisterdame, joonistame, teeme ise muusikat ja tantsime.


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!