Novembris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Sennahoi ja Nurrnopsu. Üks põhjamaa lugu". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

04.11 kell 12.00 Solarise Apollo
04.11 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
04.11 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Sennahoi ja Nurrnopsu. Üks põhjamaa lugu", DVD Käsilased ja DVD Trollid.




Solarise Apollos tuleb lastele metsloomadest rääkima  Aleksei Turovski! Lisaks loeme üheskoos kaunist lasteraamatut "Sennahoi ja Nurrnopsu". Laulame, mängime lõbusaid mänge, värvime ägedate Maped ColorPeps guaššidega näputehnikas ning uudistame erilisi värvimuutvaid palle Tinti veemaagia töötoas.

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme üheskoos toredat lasteraamatut "Sennahoi ja Nurrnopsu". Külla tuleb Elsa õde Anna, kellega koos mängime mänge, meisterdame ja joonistame ühele väga suurele paberile!

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme üheskoos kirjanik Helen Eiklaga tema kaunist lasteraamatut “Sennahoi ja Nurrnopsu". Mängime ja meisterdame isadepäevaks toreda kaardi ja dekoreerime seda ägeda voolimismassi "Plastiliin Amosega"!

 


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!