Septembris alustab Apollo uut lasteklubide hooaega! Ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Sofi loodusraamat". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

09.09 kell 12.00 Solarise Apollo
09.09 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
09.09 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Sofi loodusraamat"DVD Kalatüdruk Dory ja DVD Lumekuninganna 3: Tuli ja jää.




Solarise Apollos loeme lasteraamatut "Sofi loodusraamat". Laulame, mängime lõbusaid mänge, meisterdame ja värvime superägedate Maped ColorPeps guaššvärvidega midagi väga ägedat.

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme lasteraamatut "Sofi loodusraamat". Külla tuleb Miki Minni, kellega koos meisterdame pildiraami, joonistame üllatusi täis pildi ja paneme proovile oma teadmised loodusest. Nalja saab palju!

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme lasteraamatut "Sofi loodusraamat". Mängime otsimismängu, teeme väikese viktoriini ja memoriini, et loodustarkused paremini meelde jääksid ning voolime fantaasiaseeni voolimismassist „Plastiliin Amos“!

 


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!