Veebruaris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Une-Mati väga uued udujutud" Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

04.02 kell 12.00 Solarise Apollo
04.02 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
04.02 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
05.02 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat  "Une-Mati väga uued udujutud", DVD Kollide ülikool ja DVD Tom ja Jerry klassikaline kollektsioon.




Solarise Apollos loeme Heiki Vilepi lasteraamatut "Une-Mati väga uued udujutud". Laulame, mängime lõbusaid mänge ning ehitame Strawbees kõrsi kasutades midagi väga põnevat. Rekato töötoas saavad lapsed tutvuda  järgmiste Strawbees kõrte komplektidega: hullu teadlase komplekt, leiutaja komplekt ning isetegija komplekt. 

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme Heiki Vilepi lasteraamatut "Une-Mati väga uued udujutud“. Külla tuleb printsess Elsa, kellega koos mängime osavusmänge ning meisterdame paberist kujukesi!

 

 

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
 loeme Heiki Vilepi lasteraamatut "Une-Mati väga uued udujutud". Külla tuleb printsess Elsa, kellega koos mängime osavusmänge ning meisterdame paberist kujukesi!

 

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos tutvume koos kirjanik Heiki Vilepiga lasteraamatuga "Une-Mati väga uued udujutud" ning meisterdame midagi vahvat sõbrapäevaks! Lisaks saavad nii väikesed kui suured tutvuda alates 13:30 lasteraamatute "Kolm leopardikutsut" ja "Kolm tosinat karvast ja sulelist" autori Lehte Hainsalu ning joonistada koos kunstnik Lea Maliniga.


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!