Kolmapäeval, 14.02 kell 18.00 toimub Tartu Kaubamaja aatriumis toidukuu raames raamatu "Kombucha ehk teeseenejook" esitlus. Esineja: toidukultuuri edendaja Liis Tuulberg.

Teeseenejook ehk kombucha on tuntud tervisele kasulike antioksüdatiivsete ja probiootiliste omaduste poolest, mis toetavad soolestiku tervist. Raamat algab teeseenejoogi tutvustusega – autor  tutvustab teesorte, millest saab teeseenejooke pruulida, ja peamisi vajaminevaid töövahendeid ning annab nõu, milliseid teisi koostisosi tasub või ei tasu joogile lisada. Seejärel õpetab ta sammhaaval, kuidas teeseenejooki pruulida, villida ja säilitada ning kuidas panna kasvama teeseen ehk kultuur, mida kasutatakse käärimisprotsessi käivitajana.

Kohtumiseni Tartu Kaubamaja Apollos!