Seksuaalrevolutsioon

0 viiest
Hinda
Tarne 7 tööpäeva
26,55 €
Tavahind: 27,95 €
Saadavus kauplustes
Auhinnatud autori Laurie Penny aktuaalne, lootusrikas ja häbitult radikaalne uus raamat, mis räägib seksuaalsest nõusolekust, demokraatiast, ihast ja seksuaalse poliitika tulevikust.

Me elame keset seksuaalrevolutsiooni.

Elame küll kriiside, krahhide ja reaktsionääridest türannide ajastul, kuid sellest hoolimata areneb maailm ka positiivses suunas. Me näeme ja kogeme, kuidas soolisuse ja nõusoleku sisu ümber defineeritakse ja kuidas muutub see, kelle kehasid väärtuslikuks peetakse. On loomingulise allumatuse aeg, on aeg, mil korraldatakse ümber hooletöö, sotsiaalne reproduktsioon ning inimsoo loomise ja alalhoiu pingutuse sisu.

Need muudatused ohustavad paljusid iseenesestmõistetavana tunduvaid majanduslikke ja ühiskondlikke tõekspidamisi, need ohustavad olemasolevaid võimustruktuure ja õõnestavad institutsioonide autoriteeti alates töökohtadest kuni tuumikperekonnani välja. Pole ime, et paremäärmuslased nii kõvasti nende vastu võitlevad. Seksuaal- ja soosuhete ümberkorraldamine tähendab ka poliitilise, majandusliku ja sotsiaalse elu ümberkorraldamist. Kaalul ei saakski rohkem olla.

See raamat on kui pomm, ühiskondlike muutuste manifest ja lugu sellest, kuidas feminism võib maailma muuta.

„Ma ei tea ühtegi teist autorit, kes nii järjekindlalt ja vapralt mõtleks, räägiks, õpiks ja prooviks maailma paremaks paigaks muuta.“ – Caitlin Moran
Tarne 7 tööpäeva
26,55 €
Tavahind: 27,95 €
Saadavus kauplustes