Smoked: How to Cure and Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit and More

Smoked: How to Cure and Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit and More

Schmid Jeremy  (Autor)
Smoking is an ancient method of preserving and adding taste that has been revived and nowadays the range of foods that can be smoked is limitless, as chef Jeremy Schmid shows in this delicious collection of some of his most loved dishes. Everyone enjoys the sweet salty qualities of smoked meat and fish, caramelized on the outside, with a soft tender inside and a taste that lingers long after the meal is over.
Tarne: 2-4 nädalat
Kogus
20,49 €
Apollo Klubi hind: 19,47 €
Saadavus kauplustes
  • Tootekood: 9781742576381
  • Ribakood: 9781742576381
  • Lisamise aeg: 16.11.2018
  • Autor: Schmid Jeremy
  • Kirjastus: New Holland Publishers
  • Ilmumisaasta: 2018
  • Keel: inglise
  • Raamatu formaat: Pehmekaaneline
  • Mõõdud: 270x222

Viimased kommentaarid

Keskmine hinnang puudub (kokku 0 hindajat)
5 tähte 0
4 tähte 0
3 tähte 0
2 tähte 0
1 täht 0
Jaga oma mõtteid teiste klientidega
Lisan ostukorvi...
Lisan soovikorvi...
Sulge
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
First name is not valid.
Vigane email.
E-posti aadress on nõutud.
This email is already registered.
Vigane email.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
Enter a valid password.
Palun sisesta 6 või enam tähemärki.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
Selle isiku- või registrikoodiga on konto juba loodud
Vale Eesti isikukood
See väli on kohustuslik.
Birthday field is not valid.
Email, isikukood või salasõna on vale