Otse lehe sisu juurde

Teeme pasta nauditavaks

Ajalugu ja köögipraktika<br>Retsepte kogu maailmast

Kirjastus
Avita
Tõlkinud
Toomas Metsis
Toimetanud
Raivo Kuusk
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0206355
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2002
    Mõõdud
    215x290
    Leheküljed
    110
    Ribakood
    9789985206355
    Lisamise aeg
    12.06.2002
    ISBN
    9985206355
    Tõlkinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10