Teraviljatoidud

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
"Teravili on aastatuhandeid olnud inimkonna põhitoiduaineks.
Ka tänapäeval on meie toidulaual igapäevaselt näiteks erinevad helbed, hommikuhelbed, jahutooted, kruubid, makaronitooted, müslid ja tangud.

Teraviljatoodetest päeva jooksul saadav toiduenergia peaks
soovituslikult katma umbes kolmandiku inimese päevanormist.
Võimalusel tuleks eelistada täisteraviljatooteid ning süüa neid igal toidukorral, et katta oma päevane kiudainevajadus. Täisteratooted sisaldavad rohkelt B-rühma vitamiine, mineraalaineid, süsivesikuid ning valke. Täisterariisi ja -pastat võib kasutada kartuli asemel toidulaua rikastamiseks.

Käesolevast raamatust leiate nii eelroogasid, põhiroogasid, putrusid, küpsetisi kui ka magustoitusid. Siin on klassikalisi retsepte mulgipudrust porgandikaraskini ja moodsaid roogasid leivapestost peediorsotoni.

Raamatu retseptides kasutatakse muu hulgas järgmisi teraviljatooteid: bulgurit, hirsihelbeid, kaerajahu, kaerahelbeid, kaerakliisid, maisijahu, nisujahu, odrajahu, odrakruupi, odratangu, pudruriisi, riisi, riisijahu, rukkijahu, rukkileiba/riivleiba/näkileiba, tatrahelbeid, täisteranisujahu, täisteraviljahelbeid.

Head katsetamist!"
Toode on läbimüüdud!