Toiduvalmistamine rohelise teega

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Aasia kultuurides on rohelist teed peetud sajandeid üheks looduse tõhusamaks ravivahendiks. Hiljutised toitumisalased uuringud kinnitavad, et rohelisel teel on tähelepanuväärsed haigusi ennetavad omadused ning see võib aidata vähi, südamehaiguste ja infarkti korral. Roheline tee on täis antioksüdante ning on ühtaegu maitsev ja tervislik.
Raamatus "Toiduvalmistamine rohelise teega" näitab kogenud kokk Ying Chang Compestine, kuidas seda võimsat kaitsjat toiduvalmistamises kasutada. Ta tutvustab erinevaid teesorte ning selgitab, miks on roheline tee kõige tervislikum ja maitsvam. Ühtlasi on roheline tee mitmekülgne ning Ying pakub üle 70 läbiproovitud retsepti, mille seas on nii südantsoojendavaid suppe, rikkalikke kastmeid kui ka hõrgutavaid eelroogi.
Toode on läbimüüdud!