Tunnel

0 viiest
Hinda
Tarne 7 tööpäeva
9,99 €
-58%
Tavahind: 23,55 €
Saadavus kauplustes
Jorma Hedlund on kuritegevusega tegelikult lõpparve teinud. Aga see sularahaveok näib liiga ahvatlev. Viimane rööv ja siis aitab. Algul kulgeb kõik plaanipäraselt, aga siis läheb miski väga viltu ja Jorma peab põgenema. Samal ajal püüab Jorma sõber Danny Katz välja uurida, mis juhtus tema kunagise narkodiileri Ramóni ja tolle elukaaslase Jennyga. Kuidas sai Ramón äkitselt suure koguse uimasteid? Ja kes Jenny õieti on? Jäljed viivad algul Stockholmi pornoärisse ja seejärel täiesti ootamatusse suunda, kusjuures keegi püüab iga hinna eest takistada Katzil tõe jälile jõuda.
Danny Katzi põnevike teine raamat maalib tõetruu pildi Stocholmi hämarast allilmast, millega vanad sõbrad Katz, Jorma ja Eva on liigagi tuttavad.

Carl-Johan Vallgreni (snd 1964) sulest on ilmunud ridamisi kriitikute üksmeelse tunnustuse pälvinud romaane. Romaan „Den vidunderliga kärlekens historia” (2002) tõi kirjanikule Rootsi tuntuima kirjandusauhinna Augustpriset. 2015. aastal ilmus tema noir-põnevike sarja esimene raamat „Varjukuju”.

Tarne 7 tööpäeva
9,99 €
-58%
Tavahind: 23,55 €
Saadavus kauplustes