Aprillikuus ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme raamatut "Kui ma olin õnnelik", mis on kohapeal müügil soodushinnaga -20%! Mängime lauamänge Dragonia, Täringualias ja Kullatiik. Maiustusi jagab Haribo Karu!

 

Aprillikuu Lasteklubide ajakava:

 

04.04 kell 11.00 Solarise Apollo
11.04 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
11.04 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
11.04 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

 
Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Kui ma olin õnnelik" ning DVD-d Viis Legendi ja Madagaskari pingviinid.

Kohtumiseni Apollos!
 


 

Solarise Apollos loeme seekord raamatut “Kui ma olin õnnelik” ja toimub põnev viktoriin. Külas on putukate koguja ja uurija Andro Truuverk. Tutvustatakse 3D puslesid Cubic Fun ja Rekato.

Palume osalejatel võtta kaasa üks keedetud muna, mida saate kohapeal dekoreerida mt washiteipidega.

NB! Raamat “Kui ma olin õnnelik”on kohapeal müügil -20% soodsama hinnaga!


 

Pärnu Keskuse Apollos loeme raamatut “Kui ma olin õnnelik” ning korraldame viktoriini, kus tähelepanelikel kuulajatel on võimalik võita eriti lahedaid auhindu. Tervitame kevadet, mängime mänge ning kroonime Apollo peituse Kuninga ja Kuninganna. Pärast lasteklubi on kõigil lastel võimalik minna vaatama multifilmi “Käsnakalle Kantpüks”.

NB! Raamat  “Kui ma olin õnnelik” on kohapeal müügil -20% soodsama hinnaga!


 

Viljandi Uku Keskuse Apollos loeme raamatut “Kui ma olin õnnelik”. Külas on Pipi ja Karlsson, kes lastega vahvaid mänge mängivad ning õpetavad, mida põnevat saab lisaks söömisele makaronidest teha.

NB! Raamat “Kui ma olin õnnelik” on kohapeal müügil -20% soodsama hinnaga!

 


 

Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme raamatut “Kui ma olin õnnelik” ja räägime animatsiooni ajaloost, mängime ja meisterdame endile optilised mänguasjad taumatroobi ja folioskoobi. Külla tuleb Riho Kinks, kes räägib, kuidas linnud hääli teevad ja kuulame ka erinevate lindude häälitsusi.

NB! Raamat “Kui ma olin õnnelik” on kohapeal müügil -20% soodsama hinnaga!


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

Tutvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!