Märtsis ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme Ulf Starki vahvat raamatut "Nupuvend". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

5.03 kell 11.00 Solarise Apollo
12.03 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
12.03 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
12.03 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat
"Nupuvend", DVD 6 kangelast ja DVD Viis Legendi.



Solarise Apollos loeme raamatut "Nupuvend", millele järgneb viktoriin. Seekord tutvustab Tomson Lasteklubis uut robotputukat ja ehitab lastega HexBug Nano V2 rada. Ettevõte Epp OÜ, mis müüb kirjutus/joonistus/kunstitarbeid tuleb lastega meisterdama ja lapsed saavad joonistada Artline Stix viltpliiatsitega.

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme raamatut "Nupuvend", millele järgneb viktoriin. Uurime uurimist ning lahendame Pärnu Keskuse Apollo müsteeriumi. Lisaks mängime mänge ja arutleme maailmas toimuvat.

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
loeme raamatut "Nupuvend", millele järgneb viktoriin. Seekord tuleks samuti külla Pipi. Loeme raamatut, mängime lauamänge, avastame, kes on kõige andekam kunstnik ja mängime ringmänge.

 



Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme raamatut "Nupuvend", millele järgneb viktoriin. Arutleme, kes on nupuvend, mida tähendab "pea pulki täis" ja uurime ka teiste vahvate väljendite kohta. Mängime sõnamänge. Meisterdame endile väikese märkmiku ja kaunistame pliiatsi.


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!