Otse lehe sisu juurde

Vorsti tegemise raamat

Kirjastus
Varrak
Autor
Kertu Lukas, Ilse Metsamaa, Renee Altrov
Toimetanud
Klaire Kolmann
Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti. Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste. Igaühest võib saada vorstimeister!

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    39918642
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2020
    Mõõdud
    240x170
    Leheküljed
    160
    Ribakood
    9789985348642
    Keel
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10