Otse lehe sisu juurde

Seenelise kokaraamat

Kirjastus
Tammerraamat
Autor
Eve Mällo
Milliseid seeni korjata ja kuidas neid kasutada? Kuidas seeni soolata, kuivatada, hapendada, marineerida? Seenehoidiste retseptid. Suur valik seenetoite. Klassikalised ja üllatavad retseptid. Mida kõike seentest ei valmistata: võileivad, salatid, vinegrett, püreed, puljongid, boršid, soolaseened, põhiroad, šašlõkid, pilafid, pelmeenid, pirukad, vormiroad. Marineeritud riisikad või salati soolariisikatest hapukoore ja sibulaga leiab kindlasti ka Eestis jõululaualt, hapukoorega seenekaste on aga alati olnud armastatud igapäevaroog. Eesti oma seeneraamatust saab lisaks retseptidele infot ja nõuandeid ka selle kohta, milliseid seened konkreetse toitu või hoidise jaoks kõige rohkem sobivad. Lisaks ka kõikvõimalikke seenenippe.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0760001
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    216x135
    Leheküljed
    224
    Ribakood
    9789949526031

    Kategooria Top 10

    Sama hinnaga