Otse lehe sisu juurde

10 jahu soolastes ja magusates küpsetistes

Kirjastus
Varrak
Autor
Silja Luide
Raamat annab ülevaate kümne enim levinud jahu omadustest ja kasutamisest  küpsetamisel. Autor annab nippe ja soovitusi, kuidas ja millega asendada küpsetistes  nisujahu. Samuti on iga jahu juures  retseptid, kus ja kuidas jahu  kasutada. Kuigi enamik raamatus olevatest, rohkem kui viiekümnest  retseptist on magusad,  sisaldab see ka mitut lihtsat leiba, maitsvaid  soolaseid pirukaid, küpsiseid, pliine ja maitsevõid.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0302535
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2014
    Mõõdud
    220x168
    Leheküljed
    152
    Ribakood
    9789985332535

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud