Alkeemia taroskoop 2023

Tervis, küllus, armastus - mida toob aasta 2023 neis eluvaldkondades sinu tähemärgile?
0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
Viimased eksemplarid
4,99 €
-67%
Tavahind: 14,95 €
Saadavus kauplustes
2023. aasta toob endaga kaasa vajaduse olla paindlik muutuste osas. Aina jõulisemalt raputatakse vanu ja harjumuspäraseid olukordi ja elukorraldust kuni alustaladeni välja ning selleks, et suuta säilitada meelerahu ja positiivsus, tuleb osata ja julgeda uute oludega kaasa minna.

See on hea aasta pere, kodu ja lastega tegelemiseks. Läbi eheda suhtlemise ja kohalolu saab anda lastele edasi oma teadmisi ja mõistvat maailmanägemist. Praegu sündivad lapsed oskavad suurepäraselt oma sisetunnet jälgida ning seetõttu võiksid vanemad laste valikuid usaldada ning mitte püüda neid etteantud raamidesse suruda.

Aastal 2023 jõuavad elus hästi edasi need, kes usuvad endasse ja julgevad suurelt unistada. Väga suure arenguhüppe saab nüüd teha selles osas, mis puudutab isiklikku arengut, vaimset kasvamist ja avardumist. Kes on valmis enda sisemistele valupunktidele otsa vaatama ja need selgeks harutama, suudab elus teha jõulisi pöördeid oma unistuste täitumise suunas.




Üle veerand sajandi tarokaartidega tegelenud Katrin Oidra on 2013. aastast Alkeemia.ee lugejatega jaganud, mida näitavad tarokaardid igale tähemärgile – tarokaartide ja horoskoobi ühendusest sündiski taroskoop, mis nüüd jõuab iganädalaselt sadade tuhandete portaali lugejateni. Sisukas aastaülevaade ilmub lugejate soovil paberkandjal kolmandat korda.

Enesearengu portaali Alkeemia.ee peateemaks on muutumise teadus ja elamise kunst, pakkudes alates aastast 2011 lugejatele harivat ja erilist ihu, hinge ja meele arendamise valdkondadest.
Tarne 1-3 tööpäeva
Viimased eksemplarid
4,99 €
-67%
Tavahind: 14,95 €
Saadavus kauplustes