Diabeetikute kokaraamat
Diabeet on haigus, mis nõuab selle põdejalt enda hästi tundmiseks hoolikat
ja tasakaalustatud toiduvalikut. Et ennast hästi tunda, peab diabeetik sööma
korrapäraselt, hoides rasvade ja süsivesikute kogused tasakaalus ning
vältides toidus liigset lihtsuhkrute hulka. Võib öelda, et diabeetik peab
toituma viisil, mis oleks kasulik meile kõigile. Kuigi vahel tundub, et erinõuetega
toidu planeerimine võtab aega ja vaeva, ei pea see igal juhul nii olema.
Raamatus toodud retseptid sobivad kogu perekonnale, kuna toitumine ei ole tähtis mitte ainult väljakujunenud diabeedi põdejatele. See, mida me sööme, võib tekitada diabeedi tekkimise riski kogu elu jooksul. Kõikide retseptide toiteväärtused on välja arvutatud ning portsjonid on väikese energiatarbimisega inimese jaoks just paraja suurusega.
Raamatus toodud retseptid sobivad kogu perekonnale, kuna toitumine ei ole tähtis mitte ainult väljakujunenud diabeedi põdejatele. See, mida me sööme, võib tekitada diabeedi tekkimise riski kogu elu jooksul. Kõikide retseptide toiteväärtused on välja arvutatud ning portsjonid on väikese energiatarbimisega inimese jaoks just paraja suurusega.
Läbi müüdud!