Eesti Autosport 2015

0 viiest
Hinda
Tarne 7-14 tööpäeva
34,15 €
Tavahind: 35,95 €
Saadavus kauplustes
“Järjekordne raamat sarjast “Eesti Autosport” koondab endas traditsiooniliselt kokkuvõtet aastast Eesti autospordis. Hulgaliselt pildimaterjali, põhjalikud ülevaated, persoonilood ja 2015. aastat kokku võttev statistika. Järjekorras on see juba 13. raamat ja sellise pika traditsiooniga spordiraamatuid pole Eestis palju. Aasta pakkus meile erinevatelt aladelt erinevaid emotsioone ja need on kõik siia kaante vahele pandud.

Koduste võistluste ja Eesti sõitjate välisvõistluste kokkuvõtete kõrval leiab “Eesti Autosport 2015” raamatust persooniloo tänavu 70. aastaseks saanud Viktor Ditmanist. Tema juures on alustanud oma autosportlase teed paljud tuntud sõitjad ja tänaselgi päeval veab ta Tallinnas huvikeskuses Kullo autoringi. Karmo Uusmaa murdis ennast töökuse ja pühendumusega autoralli MM-sarja tehnilise delegaadi assistendiks ja see on hea näide, et Eestis võib ka kohtunikuna maailma tippsarjadesse jõuda. Tema persoonilugu võtab selle teekonna kokku.

See raamat on väärikas kokkuvõte 2015. aastast Eesti autospordis ja see leiab kindlasti tee Eesti autospordisõbra raamaturiiulisse
Tarne 7-14 tööpäeva
34,15 €
Tavahind: 35,95 €
Saadavus kauplustes