Eesti autosport 2021

Eesti autosport 100
0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
29,40 €
Tavahind: 30,95 €
Saadavus kauplustes
AUTOSPORDI KULDNE SAJAND
Tänavu täitus sada aastat Eesti autospordi algust tähistavast Tallinn-Rapla-Tallinn võidusõidust. Kuldselt pärjatud ja eestlastele jätkuvalt kõige südamelähedasemast spordialast on meenutada kaugelt enam kui ühe raamatu kaante vahele mahuks. Ka kõige olulisemate teetähistega piirdudes on sõel äärmiselt tihe ja seda sisukam sai raamat, mis põimib juubeliaasta olulistesse spordisaavutustesse varasemad suursündmused ja -saavutused.
Juubeliaasta raamat sellisena on erinev kõigist varasematest ja kahtlusteta köitev ka kõigile neile autospordisõpradele, kel võib olla tänavu endal või mõnel sõpruskonna liikmel aktiivse sportlasena kaasa lüüa ei õnnestunud. Ligikaudu pool raamatu mahust on pühendatud Eesti autospordi tähtsamatele persoonidele ja sündmustele läbi sajandi. Nõnda on raamat huvipakkuv kaugelt suuremale auditooriumile kui ainult tänased aktiivsed sportlased ja nende toetajad.
Pidulikuma ja mahukamana on tegemist väljaandega, mis sobib vääristama isiklikku raamaturiiulit ja on oma ajatuses alati väärikas valik kingitusena.
Tarne 1-3 tööpäeva
29,40 €
Tavahind: 30,95 €
Saadavus kauplustes