Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust, kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Nii annab uurimus esimest korda sedavõrd põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskultuurist ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest enne Teist maailmasõda. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on tolleajahõnguliselt kujundatud ja illustreeritud omaaegsete fotodega.
Product is sold out!