Seoses pakimahtude suurenemisega võib kaupade komplekteerimine ja tarne tavapärasemast pisut rohkem aega võtta. Vabandame!

Kulinaaria

Sirje Rekkor  (Author)
1997.a. ilmunud õpiku täiendatud ja kaasajastatud väljaanne. Raamat on mõeldud õppevahendiks kutse- ja kõrgkoolides, täiendkoolituste läbiviimiseks ning toitlustus- ja maaturismiettevõtjatele.
Õpik toetab 2005.a. valminud toiduvalmistamise mooduli rakendamist majutamise ja toitlustamise valdkonna kutsealase koolituse õppekavades. Lisandunud on kaks uut peatükki: menüüde koostamise alused ja Eesti rahvusköök. Uuenenud on küpsetiste peatükk, kaasajastatud kõiki teisi peatükke. Iga peatüki lõpus on arvukalt kordamisküsimusi ja harjutusülesandeid õppijale oma teadmiste hindamiseks, kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks.
Product is not available
  • Product code: 0165489
  • Barcode: 9789949415489
  • Added: Feb 20, 2006
  • Author: Sirje Rekkor
  • Publishing company: Argo
  • Year of publication: 2006
  • ISBN: 9949415489
  • Format: Paberback
  • Pages: 208
  • Size: 140x210

Last comments

Average rating missing (0 total voters)
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
Share your thoughts with other customers
Adding to Cart...
Adding to Wishlist...
Close
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
First name is not valid.
This is not an email address.
Email address is required.
This email is already registered.
This is not an email address.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
Enter a valid password.
Please enter 6 or more characters.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
There is already an account with this personal/company code
Invalid Estonian personal code
This is a required field.
Birthday field is not valid.
Email, identification code or password is wrong.