Esmamuljed

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
See raamat aitab teil leida vastuseid küsimustele: "Kuidas teised mind näevad?", "Mida nähakse minu välise ilme taga?" ja "Kuidas jätta endast paremat muljet?". Siin ei jagata käske ega keelde ega tehta ettekirjutusi selle kohta, kuidas inimesed "peaksid" end esitlema. Pole olemas ühtki "õiget" esmamuljet ega "õiget" suhtlusviisi. Hea esmamulje on see, mis peegeldab teie tõelist mina. Kui te esitlete endast parimat, seda mina, mida tahaksite teistega jagada, siis loote endast just teile sobiva esmamulje.
Me tahame teadmisi jagada, mitte teid muuta. Me aitame teil leida need käärid, mis on teie arvamuse (mida teie arvate, et teist arvatakse) ja teiste tegeliku suhtumise vahel, et te saaksite ennast muuta, kui te peaksite seda tahtma ja just siis, kui te seda tahate.

Autorid Ann Demarais, PhD., ja Valerie White, PhD.

Autorid lahkavad esmamulje seitsmeks põhielemendiks – suhtlemisvalmidus, huvitatus, vestlusteemad, enesetutvustus, dünaamika, maailmavaade ja seksapiil – , aitavad teil näha, kuidas te iga elemendiga toime tulete, selgitavad, mis tundeid võib teie käitumine teistes tekitada, ja toovad välja positiivse esmamulje elemendid, et te saaksite ideaali võrrelda sellega, mida te teete ja mis mulje enda arvates teistele jätate.
Filosoofiadoktorite Ann Demarais ja Valerie White´i kogemused tulenevad aastatepikkusest tegutsemisest maailma saja edukama firma juhtide ning mänedžeride hindamisel ja nõustamisel.
Toode on läbimüüdud!