Otse lehe sisu juurde

1930. aastad Eestis. Kokakunst / 1930s Estonia. The Art of Cooking / 1930er Jahre in Estland. Die Kunst des Kochens

Kirjastus
Nornberg & Co OÜ
Autor
Merike Jürjo
Tõlkinud
Iris Assad
Eelmise sajandi kolmekümnendaid aastaid katab Eestis mälestuste kullatolm. Läänemere-äärne väikeriik suutis end väljaspoole tutvustada eelkõige kvaliteetse põllumajandustoodanguga – lisaks kodumaale olid Eesti peekon, või ja munad kõrgelt hinnatud teisteski Euroopa riikides ning need olid tulutoovad ekspordiartiklid. Tollaseid toiduretsepte ja igapäevast köögikunsti iseloomustas tervislik ja kokkuhoidlik lähenemine, kus maitseainetega ei priisatud. Samas annavad tänapäeval need retseptid võimaluse igal kokal just temale sobivaid vürtse lisada ja omakorda erinevate maitsenüanssidega katsetada. Kolmekeelse kokaraamatu retseptid on kogunud Merike Jürjo, tõlkinud Iris Assad ja kujundanud Kristel Kaerma.
    Tarne 7 tööpäeva

      Soodushind:18,95 €-27%

      Hind:25,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      43397130
      Ilmumisaasta
      2019
      Mõõdud
      168 x 241 x 16 mm
      Leheküljed
      160
      Ribakood
      9789949737130
      Keel
      Lisamise aeg
      13.12.2019
      Tõlkinud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel