Otse lehe sisu juurde

Imelised Itaalia toidud

Kodu ja Aed praktiline retseptivihik

Kirjastus
Ühinenud Ajakirjad
Autor
Marika Vingissar
Toimetanud
Lembi Kaasik
Itaalia köök on klassika ning kõige suurem toidukultuuri mõjutaja ja inspireerija kogu maailmas. Itaalia köök on ka lihtne ja tervislik. Palju köögivilju, oliiviõli ja ürte käib iga söögikorra juurde. Maa on suur maa ja sealne köök on piirkondlik. Isegi igal külal on oma minestroone- ja lasanjeretsept. On ka reeglid, mida teavad kõik itaallased: nii köögiviljad kui ka pasta küpsetatakse al dente, st mitte päris pehmeks. Kergemad ja vedelamad tomatikastmed ja ka carbonara käivad kokku spagettidega. Paksemad ja rammusamad kastmed sobivad rohkem penne, rigatoni ja fusilli’ga. Bolognese kastet võib kasutada kõikide pastasortidega. Mereanni pastale ei lisata parmesani, sest see tapab mereandide õrna maitse. Kui retseptis on must pipar, siis tähendab see veskist värskelt jahvatatud pipart. Muidugi võib igaüks kohandada retsepte oma maitse järgi ja selle järgi, mis meil poes parajasti saada on. Sellest maitsvate klassikaliste itaalia toitude kokaraamatust leiad kindlasti endale uued lemmiktoidud.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:6,50 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      41500659
      Ilmumisaasta
      2025
      Mõõdud
      168x228
      Leheküljed
      56
      Ribakood
      9789916760659
      Keel
      Lisamise aeg
      26.02.2025
      Toimetanud
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt