Otse lehe sisu juurde

Praktiline kulinaaria + CD

Kirjastus
Argo
Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits
Käsiraamatusse on koondatud arvukalt retsepte, mis on testitud ja töökindlad, sobides kasutamiseks nii õppe- kui ka professionaalsetes köökides. Lisaks olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Raamat sisaldab hulgaliselt harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi, praktilisi näpunäiteid toiduainete mõõtmiseks ja maitseainete kasutamiseks toiduvalmistamisel. Lisatud on abitabelid roavalmistamise lihtsustamiseks, roogade register retseptide kogu kasutamise hõlbustamiseks. Raamat on mõeldud kasutamiseks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusettevõtete, majutus- ja maaturismiettevõtete töötajatele. Õppeprotsessis annab parima tulemuse “Praktilise kulinaaria" kasutamine koos õpikuga “Kulinaaria" (koostaja Sirje Rekkor).

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0168006
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2007
    Leheküljed
    384
    Ribakood
    9789949438006
    Lisamise aeg
    22.08.2007

    Kategooria Top 10