Otse lehe sisu juurde

Puud ja põõsad toiduks ning raviks

Kirjastus
Maaleht
Autor
Toivo Niiberg
Toimetanud
Ele Ainsoo
Eestimaa järjest soojenev kliima on võimaldanud meile sisse tuua ja edukalt kodustada paljusid uusi iluaianduslikke kultuure, mis väärivad tunnustust ka marja-puuviljakultuurina, nagu pähklipuud, söödav kuslapuu, must aroonia, ebaküdoonia, toompihlakas, kuldsõstar, viltkirss jne.
Samas tasuks ka enamat viljelemist kuidagi unustusse vajunud, aga samas väga väärtuslikud sarapuud, kibuvitsad, vanaemade kreegipuud, kultuurpihlakad, toomingad, viirpuud jne.
Enamat väärtustamist vajaks mitte ainult ilupuudena vaid ka ravimtaimedena- ning toidulaua rikastajatena ka meie oma kadakas, tamm, pärn, magesõstar, metskibuvits, kukerpuu jne.
Raamatu eesmärgiks on väärtustada nii uusi perspektiivseid ilupõõsaid-puid kui ka kodumaiseid, rõhutades eelkõige nende teisi kasutamisvõimalusi lisaks dekoratiivsusele, seda enam, et väikeses aias peaks iga puu- ja põõsas evima mitmekülgset otstarvet.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0644140
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2010
    Mõõdud
    145x245
    Leheküljed
    184
    Ribakood
    9789985644140
    Lisamise aeg
    01.06.2010
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt