Otse lehe sisu juurde

Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine

Kirjastus
Otto Wilhelm
Autor
Maire Vesingi, Merilin Aus
Toimetanud
Anu Jõesaar
Hinnatud retsepti- ja nõuanderaamat veresuhkrutaseme jälgijatele on saanud värskendatud andmetega kordustrüki. Veresuhkrutaseme kiire tõus ja langus mõjutab kõigi inimeste enesetunnet. Kui veresuhkur on tasakaalus, siis on ka üldine tervis, emotsioonid, kehakaal ja töövõime paremini hoitud. Maire Vesingi on toitumisterapeut ja koka eriala õpetaja, kes lisaks oma põhitööle korraldab populaarseid laste diabeedilaagreid ja eritoitumise koolitusi. Meditsiiniõde Merilin Aus on oma isikliku diabeedistaaži jooksul omandanud häid kogemusi veresuhkru tasakaalustamiseks. Ema ja tütre koostatud retseptiraamat sisaldab üle 80 retsepti nii argi- kui peolauale. Retseptide hulgas on veresuhkrusõbralikke küpsetisi, kergeid eineid, lõuna- ja õhtusööke, aga ka maiustusi ja magustoite. Raamatust leiad ka praktilisi soovitusi ja ideid, kuidas õigete toiduvalikutega säilitada vere glükoosisisaldus võimalikult stabiilsena. Eraldi nõuanded puudutavad menüü koostamist kõrgema veresuhkru korral. Diabeedikooli ja Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingu kogemusnõustaja Kristi Peegel: „Hoiad enda käes teost, mida järgides on Sul võimalik õppida hästi sööma. Maire ja Merilin on oma raamatusse koondanud sellised retseptid, mis aitavad veresuhkru hoida võimalikult stabiilsena ja seda ka siis, kui inimesel on diagnoositud diabeet. Ei olegi oluline, millist tüüpi diabeet – veresuhkrut peavad kõik normi piires hoidma, et elada hästi, pikalt ja kvaliteetselt, et organid ei saaks kõrgest veresuhkrust kahjustada.“
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:23,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      60499011
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2024
      Mõõdud
      225x170
      Leheküljed
      208
      Ribakood
      9789916999011
      Keel
      Lisamise aeg
      18.03.2024
      Toimetanud

      Kategooria Top 10