Otse lehe sisu juurde

Toiduvalmistamine suurköögis

Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna ,Maire Merits, Indrek Kivisalu
Kirjastus
Kirjastus Argo
Illustreerinud
Marge Pent
Toimetanud
Luule Treufeld
Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks. Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.

    Jaga

    ...

    ...