Otse lehe sisu juurde

Viiskümmend toitu, mis muutsid ajalugu

Kirjastus
Koolibri
Autor
Bill Price
„Viiskümmend toitu, mis muutsid ajalugu“ on reisijuht nende toitude maailma, mis on tugevasti mõjutanud kogu tsivilisatsiooni arengut. Viiskümmend lühikest ja haaravat peatükki jutustavad iga toidu ja joogi loo ning selgitavad, kuidas näiteks soolaheeringas, kartul või tee on mõjutanud ajalugu kultuuriliselt, ühiskondlikult, äriliselt, poliitiliselt või sõjaliselt. Lood algavad meie küttidest ja korilastest eellaste juures, käivad ära Atlandi ookeani orjalaevadel, käsitlevad eri säilitusviiside leiutamist, Ameerika Ühendriikide keeluseadust ja maffia esilekerkimist. Saame muu hulgas teada, millist rolli mängis kaeraküpsis esimeses maailmasõjas ning kuidas lihtsast supipurgist sai kuulus kunstiteos.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0115993
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    230x170
    Leheküljed
    224
    Ribakood
    9789985035993
    Keel

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt