Otse lehe sisu juurde

Haiuim ja sichuani pipar. Magushapu söömismeenutus Hiinast

Kirjastus
Tänapäev
Autor
Fuchsia Dunlop
Tõlkinud
Kreet Volmer
Illustreerinud
Liis Karu
Auhindadega pärjatud toidukirjanik Fuchsia Dunlop oli esimest korda Hiinas 1994 ja tõotas juba siis, et sööb kõike, mida pakutakse, ükskõik kui võõras või kummaline see poleks. „Mõistsin, et kui tahad vahetut, kohtumist võõra kultuuriga, tuleb oma kookonist vabaneda,“ kirjutab ta. Köitvate memuaaride käigus kirjeldab Fuchsia lugejale oma kasvavat armastust Hiina ja selle toidu vastu, esimesest lummavast kokkupuutest Sichuani provintsi maitsetest rikka köögiga.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0696981
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    143x215
    Leheküljed
    376
    Ribakood
    9789949276981
    Keel
    Tõlkinud
    Illustreerinud

    Kategooria Top 10