Otse lehe sisu juurde

Hõrgud road rupskitest. Sabast ja südamest linnukeelte ja pullimunadeni

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Epp Mihkels
Peaaegu kõik me sööme maksapasteeti või maksakastet. Südamest, neerudest või linnupugudest toite valmistatakse pisut harvemini. Kamar, jalad, magu, kops ning kas või kuldimunad satuvad aga juba asjast rohkem huvitatute potti või pannile. Paljud rupskid ei jää toiteväärtuselt alla lihale ning vitamiinide ja mineraalide poolest pigem ületavadki seda. Rupskite maailm on põnev ning avastamist väärt. Esialgseks emotsiooniks on ehk võõristus, kuid asjasse süvenedes võib valmistada peaaegu igast siseelundist või teistest subproduktidest mõne toidu, mis meeldima hakkab. Käesolev raamat on sellel avastamisretkel hea abiline – retsepte leidub nii linnukeeltest kui ka pullimunadest, vanast hääst süldist rääkimata.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0741714
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    225x170
    Leheküljed
    120
    Ribakood
    9789949391714
    Keel
    ISBN
    9789949391714

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Viimati vaadatud