Перейти к содержимому

Kalakoka ABC

Author
Indrek Tekko, Marek Rebane, Margo Pajuste
Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust? „Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste. „Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat. Head lugemist!

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0743718
    Published At
    2017
    Dimensions
    205x130
    Pages
    80
    Edition
    EAN
    9789949393718
    Created At (custom)
    09.06.2017
    ISBN
    9789949393718
    Series

    Популярные товары