Otse lehe sisu juurde

Kalakoka ABC

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Indrek Tekko, Marek Rebane, Margo Pajuste
Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust? „Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste. „Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat. Head lugemist!

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0743718
    Ilmumisaasta
    2017
    Mõõdud
    205x130
    Leheküljed
    80
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949393718
    Keel
    Lisamise aeg
    09.06.2017
    ISBN
    9789949393718

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud