Otse lehe sisu juurde

Kalevi šokolaadiraamat

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Toimetanud
Margit Miller
Šokolaadiraamat valmis kommivabriku Kalev initsiatiivil, et tutvustada laiemalt šokolaadi "hingeelu". Esimeses raamatu osas on ülevaade šokolaadi ajaloost – kuidas ja millal šokolaadi kasutama hakati, kuidas šokolaad Euroopasse jõudis ning ka šokolaadivalmistamise ajaloost Eestis. Seejärel kirjeldatakse šokolaadi valmistamise tehnoloogilist poolt – kuidas kakaoubadest valmib meile kõigile tuntud maius. Raamatu praktilises osas on õpetusi, kuidas valmistada šokolaadist erinevaid kaunistusi ning hulgaliselt põnevaid koogi-, tordi- ja küpsiseretsepte.
Raamatu teooriapoole koostamisel osalesid Kalevi tehnoloogid ning Kalevi muuseumi teadur, retseptid panid kokku ja küpsetised valmistasid Lia Virkus ja Maire Suitsu.
Šokolaadiraamat on heaks abimeheks nii algajale kui ka kogenud küpsetajale, pakkudes uusi ideid ning julgustust katsetamiseks kõigile.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3003606
    Ilmumisaasta
    2004
    Mõõdud
    205x170
    Leheküljed
    112
    Ribakood
    9789985953600
    Lisamise aeg
    25.08.2004
    ISBN
    9985953606
    Toimetanud

    Kategooria Top 10