Otse lehe sisu juurde

Kodused toidud prantsuse moodi. Liha

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Anne Labrosse
Raamatu autor, aastaid Eestis elanud prantslanna, näitab, et ka piiratud eelarvega saab toituda maitsvalt ja tervislikult. Püüa igal võimalusel valmistada toit ise ja mõtle sellele, et toidu valmistamine on nauding, mitte raske töö. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Tee seda aga näiteks õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes öösel jahtuda – nii on sul õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev. Sellest raamatukesest leiad lisaks arvukatele liharoogadele palju nippe lisandite ja kastmete valmistamiseks: kuidas pannile jäänud lihaküpsetusvaapa kõige hõlpsamini lahustada, milliste ainetega sellest erinevaid kastmeid kokku segada jne. Ning ära põlga toidu ülejääke – keedetud köögiviljadest saad püreeks tambituna maitsva vormiroa, järelejäänud keedukõrvitsale lisa sinihallitusjuustu, piima ja muna ning küpseta ahjus kuldpruuniks, külmast lihast saad suurepäraseid salateid jne, jne.Kasuta raamatus olevaid retsepte ja oma fantaasiat, nii saad pere toidetud ka üsna väikese eelarvega.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3004150
    Ilmumisaasta
    2009
    Mõõdud
    170x220
    Leheküljed
    60
    Ribakood
    9789949454150
    Lisamise aeg
    03.11.2009

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud