Otse lehe sisu juurde

Migreenist vabaks õige toiduga

Kirjastus
Pilgrim
Autor
Dr Toomas Toomsoo
Toimetanud
Leelo Laurits
Raamatus „Migreenist vabaks õige toiduga“ pakuvad tippneuroloog ja kokk välja innovaatilise lähenemise probleemile, kuidas krooniliste peavalude ja migreenihoogudega inimesed saaksid ennast aidata. Peavalude all kannatab Eestis iga viies inimene. Dr Toomas Toomsoo paarikümneaastane kogemus peavaludega kimpus olnud patsientide erinevatest küsimustest ja lahendustest on saanud kaante vahele. Kuidas peavalud tekivad ning mida peavalude puhul jälgida, sellest pikaaegse kogemusega neuroloog räägibki. Lisaks on restorani Tigu perenaine Kristel Randrüüt koostanud dr Toomsoo näpunäidete põhjal retseptid ja toitumisjuhised, mida peavalude all kannatavad inimesed saavad oma menüüd tehes järgida. DR TOOMAS TOOMSOO „On inimesi, kellel mõningate toiduainete kui migreeni riskifaktorite eemaldamine igapäevasest menüüst vähendab peavaludega päevi, kuid on ka inimesi, kellel pole vahet, mida ta sööb või joob. Raamatus tutvustame kaasaegseid seisukohti peavalude ja toitumise vahelistest seostest. Peamine tähelepanu on suunatud migreenile. Pakume lahendusi nii toiduainete valiku kui toiduvalmistamise ja retseptide näol. Raamat on kirjutatud inimestele, kes kannatavad migreenide käes, kuid samahästi ka pereliikmetele, kes näevad, kuidas migreen nende lähedastele laastavalt mõjub.“ KRISTEL RANDRÜÜT Restorani Tigu perenaine ja toiduarmastaja, kes jagab oma elu Portugali, Saksamaa ja Eesti vahel.

HOIATUS!

Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    30899511
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2021
    Mõõdud
    1x150
    Leheküljed
    208
    Ribakood
    9789949099511
    Keel
    Lisamise aeg
    10.03.2021
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Viimati vaadatud